Tondach “Prodajna akcija”

Prodajna akcija strešnih kritin in strešnih dodatkov Tondach®Prodajna akcija strešnih kritin in strešnih dodatkov Tondach®

od 01. 03. 2013 do preklica

Vlečeni zareznik -35%
Bobrovec -20%
Zarezni bobrovec -20%
Norma -30%
Wiener Norma -30%
Carmen -30%
Fidelio -35%
Sulm Verschibe -25%
Mediteran Plus -25%

pdfProdajna akcija strešnih kritin in strešnih dodatkov Tondach®2.74 MB

Popusti veljajo za osnovni strešnik 1/1 za naravno opečno barvo, ter engobe skupine E1 in E2.

Tondach keramični in nekeramični dodatni elementiNa vse dodatne keramične elemente za strešnike v akciji priznavamo 10% popust.

Tondach keramični in nekeramični dodatni elementi

Zračnik in odzračnik (oddušnik) imata v osnovi enako funkcijo. Oba služita odvodu zraka. Zračnik ima funkcijo odvoda zraka iz prezračevalnega kanala strehe. Vgrajujemo ga v predzadnji vrsti strešne kritine pod slemenom. Čisto drugačen namen odvoda zraka pa ima odzračnik, s katerim odvajamo zrak iz sanitarnih prostorov, kuhinjske nape, odzračevanje kanalizacije. Opečni snegolovni strešniki uspešno nadomeščajo klasične snegolove iz pločevine.
Opečni krajniki nadomeščajo izvedbo klasičnega zaključka strehe iz pločevine.
Tako damo strehi še en detajl, kar jo naredi še lepšo.

Tondach akcija jesen 2012

Tondach akcija jesen 2012 - ugodni popusti na strešne kritine in strešne dodatke.Prodajna akcija strešnih kritin Tondach®

od 01. 09. 2012 do preklica

Vlečeni zareznik -35%
Bobrovec -20%
Zarezni bobrovec -20%
Norma -30%
Wiener Norma -30%
Carmen -30%
Fidelio -35%
Sulm Verschibe -25%
Mediteran Plus -25%

pdfPDF akcijski letak “Tondach jesenska prodajna akcija 2012”846.52 KB

Popusti veljajo za osnovni strešnik 1/1 za naravno opečno barvo, ter engobe skupine E1 in E2.

Na vse dodatne keramične elemente za strešnike v akciji priznavamo 10% popust.

Tondach keramični dodatni elementi

Zračnik in odzračnik (oddušnik) imata v osnovi enako funkcijo. Oba služita odvodu zraka. Zračnik ima funkcijo odvoda zraka iz prezračevalnega kanala strehe. Vgrajujemo ga v predzadnji vrsti strešne kritine pod slemenom. Čisto drugačen namen odvoda zraka pa ima odzračnik, s katerim odvajamo zrak iz sanitarnih prostorov, kuhinjske nape, odzračevanje kanalizacije. Opečni snegolovni strešniki uspešno nadomeščajo klasične snegolove iz pločevine. Opečni krajniki nadomeščajo izvedbo klasičnega zakljucka strehe iz pločevine. Tako damo strehi še en detajl, kar jo naredi še lepšo.

Ustvarjalne delavnice za otroke na Sejmu DOM

Ustvarjalne delavnice za otroke “Življenje z opeko”.Življenje z opeko

Sejemsko dogajanje bodo dopolnile izvirne in ustvarjalne delavnice za najmlajše. Iz gline bodo izdelovali in gradili prave hiške. Postali bodo mojstri graditelji.

Lokacija delavnic za otroke: Dvorana Gazela G, 1. nadstropje
Termin: Vsak dan sejma ob 11.00, 13.00, 15.00 in 17.00.
Ustvarjalne delavnice bodo potekale pod vodstvom Urše Ambrož iz EKOMUZEJA Veržej.

Vsakemu udeležencu delavnic bomo omogočili 90 minut kreativnega izražanja in uresničevanja svojih idej z naravnim materialom – glino. Delavnice so namenjene otrokom od 7 do 12 leta starosti. Prosimo, da vsakega udeleženca posebej prijavi na delavnico polnoletna oseba s spletnim obrazcem. Prijavo izpolnite na spletni strani podjetja Wienerberger.

Vabita podjetji TONDACH in WIENERBERGER.

Potrebujete novo streho – obiščite 44. Sejem MOS v Celju

44. Sejem MOS v Celju7. – 14. september 2011

Za vse tiste, ki potrebujejo strešno kritino, izolacijske materiale, dodatno strešno opremo in strokoven nasvet je 44. Sejem MOS v Celju pravi naslov.

Napoved za letošnji 44. Sejem MOS je pestrost vsebin:

  • Energetska učinkovitost in izkoriščanje obnovljivih virov

  • Velika ponudba in izbira strešnih kritin

  • Velika ponudba izolacijskih materialov

  • Dimniški sistemi

V kolikor razmišljate o zamenjavi (ali kompletni sanaciji ostrešja) strešne kritine ali gradite nov objekt/hišo, boste na sejmu deležni sejemskih popustov (trajajo v času sejma ali celo do konca sejemskega meseca). Veliko ponudnikov strešne kritine vam lahko pomaga pri strokovnih nasvetih in izbiri krovca. Izkoristite priložnost in mogoče bo vaše ostrešje že jeseni imelo novo »pokrivalo«.

Vsi tisti, ki jih zanima izkoriščanje obnovljivih virov (fotovoltaika, sončni kolektorji, solarni sistemi, toplotne črpalke, vakuumske črpalke...) bodo na sejmu ob strokovni razlagi dobili odgovore na svoja vprašanja.

Vidimo se na sejmu MOS, vaš nastrehi.net!

Tondach akcija poletje 2011

Tondach akcija poletje 2011 - naslovnica zloženke.Strešna kritina Tondach® v akcijski ponudbi

od 01. 07. 2011 do preklica

Vlečeni zareznik -35%
Bobrovec -15%
Zarezni bobrovec -20%
Norma -30%
Wiener Norma -30%
Carmen -30%
Fidelio -35%
Sulm Verschibe -25%
Mediteran Plus -25%

Popusti veljajo za osnovni strešnik 1/1 za naravno opečno barvo, ter engobe skupine E1 in E2.

Na vse dodatne keramične elemente za strešnike v akciji priznavamo 10% popust.

Tondach keramični dodatni elementi

Zračnik in odzračnik (oddušnik) imata v osnovi enako funkcijo. Oba služita odvodu zraka. Zračnik ima funkcijo odvoda zraka iz prezračevalnega kanala strehe. Vgrajujemo ga v predzadnji vrsti
strešne kritine pod slemenom. Čisto drugačen namen odvoda zraka pa ima odzračnik, s katerim odvajamo zrak iz sanitarnih prostorov, kuhinjske nape, odzračevanje kanalizacije. Opečni snegolovni strešniki uspešno nadomeščajo klasične snegolove iz plocevine. Opečni krajniki nadomeščajo izvedbo klasičnega zakljucka strehe iz pločevine. Tako damo strehi še en detajl, kar jo naredi še lepšo. pdf  PDF dokument - zloženka “Tondach akcija poletje 2011

Prodajni program podjetja NIKO za krovce, kleparje, tesarje...

Prodajni program podjetja NIKO za krovce, kleparje, tesarje... 

NIKO vam kot uradni zastopnik proizvajalcev BEA, MAX in FASCO, v  svojem prodajnem programu nudi veliko izbiro pnevmatskih zabijalnih aparatov in visokozmogljivi kompresor, namenjenih gradnji lesenih konstrukcij in montažnih objektov.

Poleg aparatov ima NIKO v ponudbi tudi pester izbor izdelkov lastne proizvodnje, kot so industrijske palične sponke in žeblji, ki ustrezajo raznovrstnim tipom aparatov.

Continue Reading

Aktualno obvestilo Eko sklada

Javni razpis za kreditiranje občanov

Za ugoden kredit lahko zaprosijo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki načrtujejo izvedbo naložbe v varstvo okolja... več informacij na: Ekosklad razpisi
Izkoristite ugodne kredite Eko sklada in znižajte stroške življenja!

Vaš nastrehi.net

Akcijska ponudba strešnikov in stešnih dodatkov - dodaten popust na INNOVO 12 v rdeči engobi

Zimska akcija strešnikov Bogener

V akcijski ponudbi -23% na osnovni strešnik in -9% na strešne dodatke sta strešnika Innovo 12 in Maxi zareznik v vseh engobah.

Zimska akcija strešnikov Bogener

Za kompleten predračun in izračun izpolnite spodnji formular in poslali vam bomo ponudbo.

Poleg akcijskih modelov strešnikov imamo v prodaji kompleten program strešnikov blagovne znamke Bogener Dachziegel. Ponudbo si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Continue Reading

Prvi razstavni salon strešne kritine in fasadnih sistemov v Sloveniji

Podjetje Oben-Auf odprlo novo PE v Celju

Galerija strešne kritine in predstavitev nove spletne strani www.obenaufarhitektura.si

Prvič v Sloveniji lahko poročamo o otvoritvi razstavnega salona (v tujini tako priljubljen Showroom) strešne kritine in fasadnih sistemov, kateri je svojo otvoritev doživel decembra 2008. V novoodprtem poslovnem centru Turnšek v Celju (nasproti City centra) je podjetje Oben-Auf, poleg prodajnega centra v Mariboru, odprlo omenjeni salon in tako na področju Slovenije začelo z drugačnim pristopom do naročnikov na katerega smo bili do zdaj  navajeni.

Continue Reading

Razpis Eko sklada za popravilo kritin

Razpis za brezobrestno posojilo za vse oškodovance v nedavnih neurjih – Eko sklad

Občani s stalnim prebivališčem na poškodovanih objektih, ki imajo namen popraviti ali zamenjati poškodovano strešno kritino ali toplotno izolacijo, lahko do 30.10.2008 zaprosijo za brezobrestno posojilo z odplačilno dobo do 10 let. Vloge je treba poslati na Eko sklad, informacije in vloga na spletni strani: http://www.ekosklad.si/html/razpisi/main.html.

Nov prodajni center v Mariboru

Vse za streho v novem poslovno-prodajnem centru Oben-Auf v Mariboru

Vse za streho v novem poslovno-prodajnem centru Oben-Auf v Mariboru

Podjetje Oben-Auf d.o.o., zastopnik in uvoznik strešnih kritin je v Mariboru na novi lokaciji, na Tržaški cesti 23, odprl nov poslovno-prodajni center.
Na površini 4000m² imajo široko ponudbo:

Continue Reading

8. Državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev Slovenije

mos_prvenstvo_kleparje8. Državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev Slovenijev_small12. in 13. septembra 2007 se bo v sklopu 40. mednarodnega obrtnega sejma v Celju odvijalo 8. Državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev Slovenije.
Tekmovanje se bo odvijalo med 9. in 17. uro na zunanjem prostoru med halo A in halo C.

Slovenski kleparji in krovci smo že osmo leto člani Internationale Föderation des Dachdeckerhandwerks (IFD).
Na tekmovanju lahko nastopajo tekmovalci, stari do 24 let, ki opravljajo kleparsko krovska dela in so redno zaposleni v tej dejavnosti ter so usposobljeni iz varstva pri delu in požarne varnosti. Ekipo sestavljata dva tekmovalca in mentor. Prireditev vodijo: organizacijski odbor, nadzorni odbor in komisije (tehnična, tekmovalna, komisija za medijsko nastopanje in častno razsodišče). Tekmovanje bo potekalo dva dneva na pripravljenih panojih, kjer bodo tekmovalci  prekrivali streho s tremi različnimi kritinami, opravljali kleparska dela in vgradili stešno okno. Na tekmovanju bodo najboljše ekipe nagrajene. Za nemoteno izvedbo prvenstva potrebujemo opremo, strešne kritine in pribor (vsako leto jih določi IFD) ter seveda znatna finančna sredstva. To nam zagotavljajo znana slovenska in tuja proizvodnja ter zastopniška podjetja.

Generalni donator 8. državnega prvenstva mladih kleparjev in krovcev Slovenije je podjetje LESNINA INŽENIRING   d.d., Ljubljana.
Glavni donatorji: TONDACH SLOVENIJA, d.o.o, CELJSKI SEJEM  d.d. Celje, BRAMAC STREŠNI SISTEMI, d.o.o. ŠKOCJAN, ESAL d.o.o. ANHOVO, UNIOR  ZREČE d.d., VELUX Slovenija d.o.o., METALKO BUČAR BRIGITA s.p., RUDI RUDNIK s.p., FILLI STAHL d.o.o., TRIMO d.d. TREBJE in številni  drugi.

Predsednik organizacijskega odbora
Franček Stropnik 

Rezultati 8. Državnega prvenstva mladih kleparjev in krovcev Slovenije

mos_prvenstvo_kleparje8. Državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev Slovenijev_smallV sklopu 40. mednarodnega obrtnega sejma v Celju je 12. in 13. septembra 2007 potekalo 8. Državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev Slovenije.

1. mesto OOZ  CELJE
Mentor: UROŠ ČANŽEK
Tekmovalca: ROK ČATER in GREGOR LIPAR

2. mesto OOZ  SLOVENSKE KONJICE
Mentor: JOŽEF PESJAK
Tekmovalca: MATIC BOROVNIK in JOŽE BARTOL

3. mesto OOZ  MURSKA SOBOTA
Mentor: IGOR ZBIČAJNIK
Tekmovalca: IGOR RECEK in JERNEJ POVALEJ

4. mesto OOZ  RAVNE NA KOROŠKEM
Mentor: JANKO POTOČNIK
Tekmovalca: DEJAN LOZINŠEK in BOJAN KOKAL

5. mesto SŠ CELJE
Mentor: MARKO RIBEZL
Tekmovalca: DEJAN KOSTAJNŠEK in KLEMEN LOGER

6. mesto SŠ PTUJ
Mentor: ALOJZ  KOSEC
Tekmovalca: JURE JURIJ in BOJAN KLANEČEK

Tekmovalcem in mentorjem čestitamo za dosežene uspehe. 

 

Ponovno srečanje na dnevu odprtih vrat – Oben-auf 2007

Letošnji 22.06.2007, »peklensko« vroči petek, je zaznamovalo prijetno druženje »starih znancev« na sedežu podjetja Oben-auf.

oben-auf_01

Povabljeni obrtniki (krovci, kleparji, gradbeniki...), naše uredništvo in vsi ostali zainteresirani že drugo leto lahko spremljamo uspešno poslovanje podjetja Oben-auf.

Continue Reading

Intervju z g. Grilcem direktorjem podjetja Oben-Auf

 Po končanem sejmu DOM v Ljubljani smo zaprosili g. Grilca iz podjetja Oben-Auf za kratek intervju.

G. Grilc koliko časa že vodite podjetje Oben-Auf in kaj se je v tem času spremenilo?
Podjetje Oben-Auf d.o.o. vodim od leta 2004. V dveh letih in pol smo skoraj potrojili prodajo, uredili skladišče na lokaciji PE Ljubljana ter v letu 2006 odprli poslovno enoto v Mariboru. Zaposlili smo tudi štiri nove sodelavce.

Skladiščni in poslovni prostori podjetja Oben-Auf d.o.o., PE Ljubljana, Dunajska 421
Skladiščni in poslovni prostori podjetja Oben-Auf d.o.o., PE Ljubljana, Dunajska 421
 

Continue Reading

Vtisi s Sejma DOM 2007

Vtisi s sejma DOM 2007 - reportaža

Najbolj obiskan sejem v Ljubljani – Sejem DOM – je letos postregel z nekaterimi organizacijskimi novostmi: za boljšo orientacijo po sejmišču je poskrbel brezplačen sejemski katalog, hojnice med razstavnimi prostori so nekoliko širše, gostinska ponudba je svoj prostor našla pod streho in omogočila prijetno pitje jutrnje kavice in lačnim kulinarične specialitete prekmurske kuhinje.

Continue Reading

Sejem DOM 2006

Sejem DOM 2006 in kaj smo tam videli...Sejemska repriza že 45.
Vsakič ko se odpravljamo na kakšno sejemsko prireditev na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani so naši živci na hudi preizkušnji. In žal, vsako leto se ponovi pričakovano, naši strahovi so bili upravičeni - namreč če hočeš svojega jeklenega konjička varno parkirati, varno pomeni brez dodatnih listkov redarjev, ugotoviš, da tudi letos ne bo boljše. In sledi vrtenje v krogu, mrzlično iskanje parkirnega prostora in upanje, da bo ta že za naslednjim vogalom.

Kako malo je potrebno, da razstavni prostor zaživi...
Kako malo je potrebno, da razstavni prostor zaživi...
Za nas so vsi problemi izginili, ko smo po polurnem vrtenju zagledali prazen parkirni prostor. Zmagali smo! Vseeno smo si tudi letos zastavili vprašanje: kdaj mislijo že enkrat urediti parkirne prostore?
Naše uredništvo se je tudi letos na sejem DOM odpravilo zaradi novosti na področju strešnih kritin, strešnih dodatkov in vsega ostalega v povezavi s streho (dimniki, sistemi ogrevanja...).


Continue Reading

Akcija podjetja Černčec

Image
Podjetje Černčec d.o.o. ima v času od 20. 02. do 31. 04 2006 akcijsko ponudbo strešnih kritin in dodatnih elementov.
 Eternit betonska strešna kritina Strangfalz - 1275 SIT m2
 Jungmeier strešniki Universo - naravno rdeči - 2100 SIT m2
 Dodatni elementi - grebenski trak 3325 SIT rola
 Iron roof Pločvinasta strešna kritina z obrizgom v obliki opeke - 3620 SIT m2
 Creaton opečna strešna kritina Klassik minus 15%
 Creaton opečna strešna kritina Harmonie minus 20%
 Creaton opečna strešna kritina Ratio minus 15%

46. SEJEM DOM od 6 - 11.03.2007 v Ljubljani

sejem_dom_07Namen sejma je tudi letos predstaviti domače in tuje proizvajalce gradbenih materialov - za nas so zanimivi predvsem proizvajalci in uvozniki strešnih kritin, izolacijskih materialov in ostalih strešnih elementov. Pozitivne izkušnje lanskega sejma bojo tudi letos pritegnile veliko obiskovalcev. Tudi nastrehi.net bo prisoten na sejmu in vas bo obveščal o dogajanjih, novostih z obilico fotomateriala.
Vidimo se na sejmu - nastrehi.net

Tondach potrdil vodilno mesto med kritinami

Letos v Sloveniji prodanih že 1.000.000 m² strešnikov Tondach, ki je na trg uspešno vrnil tudi tradicionalni strešnik slovenskega podeželja - vlečni zareznik

  • Tondach ostaja vodilni poizvajalec in prodajalec opečne kritine v Sloveniji
  • Novost v letu 2006 pester bo izbor zaključnih elementov za streho
  • Ponudba strešnikov za strehe nižjega naklona in sanacije obstoječih streh

Tondach je letos v enajstih mesecih na slovenskem trgu prodal 1.000.000 m² streh, kar pomeni skoraj 30 % tržni delež med kritinami v Slovenji. Letna proizvodnja v Sloveniji dosega 18 mio kosov, točneje 17,5 mio kosov strešnikov in 0,5 mio kosov dodatnih elementov. Povpraševanje po opečnih kritinah narašča, v letih 2004 in 2005 je vse večje povpraševanje po engobirani in glazirani opečni kritine.


Continue Reading

38 MOS v Celju se je poslovil

 Letošnji MOS v Celju se lahko pohvali z lepim vremenom in večjim obiskom kot lansko leto, nekaj več kot 175000 obiskovalcev (lansko leto okrog 171000 obiskovalcev).
Kaj pa vsebina sejma in kaj pravijo obiskovalci?
Obiskovalci so bili zadovoljni z vremenom, glede, da v Sloveniji že celo poletje gledamo v nebo in nosimo dežnike kot Angleži.

Continue Reading

Tondach v barvah jeseni tudi s posebno ponudbo

Image

TONDACH VLEČENI ZAREZNIK OD 5.9. DO 30.9.2005


TONDACH Vlečeni zareznik je tradicionalna kritina slovenskega podeželja. Hiši daje poseben izgled. Toplino, domačnost in varno zavetje za brezskrbno bivanje. Odlikuje ga velika kakovost. Strešnik, ki so ga včasih uporabljali za pokrivanje gospodarskih in pomožnih objektov, so izdelovali samo v naravno opečni barvi. Danes sistem sodobne proizvodnje Tondach Slovenija d.o.o., omogoča tudi engobiranje strešnikov, ter s tem tudi večjo možnost izbire barv, keramičnih, nekeramičnih dodatnih elementov, za lepši in funkcionalnejši  izgled strehe, iz programa Tondach tuning.

Continue Reading

Odprt največji obrtni sejem v Sloveniji - MOS 2005

Predsednik vlade RS Janez Janša in direktor uprave Celjskega sejma mag. Franc Pangerl med ogledom sejma / Foto: MOS / Nataša M�llerSejem, ki bo odprt do srede 14.09.2005, je odprl predsednik vlade Janez Janša. Prisotni so bili tudi številni ministri, gospodarstveniki, obrtniki, kateri so si skupaj s predsednikom vlade ogledali razstavne prostore.
Predsednik vlade je govoril o »relativni« gospodarski stabilnosti v Sloveniji, o povečanem izvozu v države EU, ter, da število zaposlenih od januarja narašča.

 

Continue Reading

MOS 38. Mednarodni obrtni sejem

ImageLetošnje poletje se bo hitro in brez obžalovanja prevesilo v jesen, za katreo upamo, da bo bolj sončna in suha od minulega obdobja. In ker jesen pomeni začetek sejemskih dejavnosti omenimo za nas prvi pomemben sejem: MOS v Celju od 7. do 14. septembra 2005.

Letošnji sejem bo slavnostno odprl predsednik vlade RS Janez Janša 7.09.2005 ob 11 uri v Modri dvorani sejma.
Več kot 1500 razstavljavcev iz več kot 30 držav se bo letos že osemintridesetič predstavilo na 60.000 m² razstavnih površin. MOS kot največji obrtni sejem v Sloveniji tudi letos ponuja malim, srednjim in velikim obrtnikom - podjetjem možnost za predstavitev novih dosežkov.
Pripravlja se bogat strokovni program, razpravljalo se bo o finančni nedisciplini, obiskali bomo lahko predavanja in delavnice tradicionalnih veščin in sodobnih tehnik s področja gradnje stavb in urejanja okolja (kakovost bivanja v zdravem in naravnem okolju).

Obiščite letošnji MOS in nam sporočite vaše pripombe, pohvale ali pošljite kakšno fotografijo s sejma na naš mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


Lepo vas pozdravlja uredništvo portala nastrehi.net

Fotografije "Počitniških streh"

Počitniški čas je tukaj. Veliko fotografij naredimo vsepovsod, kjer se nahajamo in če je med njimi kakšna fotografija strehe - nove, stare, nenavadne... pošljite jo na naš mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Dodajte še svoje ime (če želite), lokacijo kje je fotografija posneta in objavili jo bomo na naših straneh.

Lepo vas pozdravlja in vam želi nepozabne in mirne počitnice uredništvo nastrehi.net

Kako predstaviti svoje podjetje?

Kako predstaviti svoje podjetje?

Pomembnost reklame, kvalitetna predstavitev vašega podjetja in dostopnost na spletu / internetu je v današnjem času nepogrešljiva oblika prezentacije vaših izdelkov in uslug.
Prvi korak do efektivne predstavitve je znak podjetja / logotip - to je tisto prvo kar opazimo in kar nas vedno znova spremlja skozi poslovanje v obliki vizitk, dopisov, katalogov, prospektov in nenazadnje na naši spletni strani. Postanite in ostanite opaženi, ker lepo in pravilno oblikovan znak podjetja pove vse o vaši poslovni identiteti oz. vaši dejavnosti.
Spletna stran je korak naprej, tukaj lahko predstavite dejavnost vašega podjetja (izdelke, usluge, akcije, promocije...)  vsem zainteresiranim.  Pravilno zastavljena in  usmerjena spletna stran z natančno začrtanimi cilji bo dosegla uresničitev teh ciljev.
Z našim portalom nastrehi.net smo poskušali dokazati, da je to mogoče. V kratkem času smo začeli uresničevati tisto za kar se zavzemamo na našem portalu: sodelujemo s strokovnjaki, izvajalci, trgovci, proizvajalci in ostalimi povezanimi na kakršenkoli način s STREHAMI.
Če se odločate o izdelavi znaka vašega podjetja (in tiskanega materijala) ter o izdelavi spletne strani, pokličite nas in pomagali vam bomo z nasveti in izdelavo potrebnega.

ImpresDesign
www.impresdesign.com

Continue Reading

Dan odprtih vrat v podjetju OBEN-AUF

Dan odprtih vrat v podjetju OBEN-AUF
in predstavitev strešnih plošč TOSCANA (Eternit)


V petek, 15.04.2005, je podjetje OBEN-AUF povabilo naše uredništvo, krovce in vse zainteresirane na promocijo – predstavitev strešnih plošč Eternit TOSCANA.
Direktor podjteja OBEN-AUF g. Grilc je povedal, da so se odločili predstaviti strešne plošče TOSCANA zaradi tega, ker so NOVOST na našem tržišču.
Pokrivanje razstavnega prostora
Videz strešnih plošč TOSCANA je zelo privlačen, poleg tega pa je ta kritina izredno lahka in je primerna tako za novogradnje kot za obnovo streh. Kritina je primerna tudi za prekrivanje streh z zelo majhnim naklonom.

Continue Reading

Akcija podjetja OBEN-AUF

Image

Podjetje OBEN-AUF ureja svoje skladiščne prostore.
Da bodo naši poslovni partnerji in kupci v prihodnosti še bolj zadovoljni, smo se odločili urediti skladiščne prostore. Zato urejamo in asfaltiramo 2.000 m² skladiščnega prostora. Prav tako gradimo novo pokrito skladišče v velikosti cca. 300 m². Na skladišču si bo možno ogledati najbolj pester asortiman prodajnih artiklov, predvsem širok izbor betonske, opečne ter vlaknocementne kritine, predstavljene na 18 razstavnih panojih.

Akcijska ponudba podjetja OBEN-AUF d.o.o.
Dunajska 421,  Ljubljana - Črnuče
Telefon: 01 / 561 32 39
   
ImageETERNIT - betonski strešnik z Ever&Clean površinsko zaščito. Dobavljiv v šestih različnih barvah in štirih atraktivnih oblikah. Na slovenskem trgu  cenovno najbolj ugoden strešnik z garancijsko dobo 30 let. Image
Image
Image

CREATON - nemški opečni strešniki vrhunske kvalitete, trenutno v akcijski ponudbi!
   
CREATON BOBROVEC KLASIK
Image
Klasičen okroglo oblikovan bobrovec, naravno rdeč in bakrenorjav engobiran.
AKCIJA: -20%

CREATON RATIO

Image
Harmonie, večno lep strešnik v štirih različnih engobah; rdeči, bakrenordeči, škrilavo sivi, temno rjavi.
AKCIJA: -20%

CREATON HARMONIE

Image
Ratio, gospodarni veliki zareznik v bakrenordeči engobi.
AKCIJA: -20%

CREATON KERA-PFANNE

Image
Kerra-Pfanne, v masi obarvan strešnik, žgan na  1.100° C.
AKCIJA: -5%


Več o akcijski ponudbi lahko izveste na spletni strani podjetja: www.obenauf.si ali pa si ogledate predstavitev podjetja na našem portalu z kikom na link.

Predstavitev generalnega sponzorja tekmovanja krovcev in kleparjev na 18. sejmu MEGRA 2005

TONDACH OSVAJA TRG, POVEZUJE, IZOBRAŽUJE, NAGRAJUJE IN POMAGA


V vseh teh letih, odkar Tondach posluje na območju Slovenije, pušča vidno sled svojih dejanj. Ne samo, da aktivno skrbi za izobraževanje krovsko-kleparske mreže in trgovske mreže, aktivno sodeluje tudi s srednjimi gradbenimi šolami in fakultetami.
Učenci osnovnih šol in otroci iz vrtcev, pa so stalni obiskovalci tovarne, v kateri iz čiste gline proizvajajo opečno kritino.

Continue Reading

Sejem MEGRA - 6. državno prvenstvo kleparjev in krovcev

V Cape Town odhaja ekipa...

V sklopu sejma MEGRA je včerej, 06.04.2005, končalo 6. državno prvenstvo kleparjev in krovcev pri OZ Slovenije.
Zmagovalna ekipa je OOZ Ljubljana-Bežigrad (mentor Zlatko Šakanovič in tekmovalca Meho Šakanovič, Matej Maver).
Čestitamo in vso srečo v Cape Townu.

Zmagovalna ekipa OOZ Ljubljana-Bežigrad

Continue Reading

18. sejem MEGRA

Sejem Megra
18. mednarodni sejem gradbeništva in gradbenih materialov

Sejem MEGRA je v torek, 05.04.2005, odprl minister za gospodarstvo g. A. Vizjak.  Kot  zelo dobro je minister ocenil povezovanje gradbenih in ostalih panog zaradi uspešnejše izmenjave izkušenj in znanj, tako v Sloveniji kot v okvirju evropske skupnosti.
Naglasil in pohvalil je pozornost katero sejem namenja mladim – izobraževanje in vključevanje v panogo (letos veliko število srednjih šol predstavlja svoje izobraževalne programe).

Continue Reading

Najava sejema MEGRA

Sejem MEGRA  - 18. mednarodni sejem gradbeništva in gradbenih materialov
Gornja Radgona, 05. 04. - 09. 04. 2005

Sejem na katerem bo razstavljalo 450 podjetij – 343 iz Slovenije in 107 iz tujine.
V razstavnem delu sejma bojo prevladovali razstavljalci gradbenih materialov, gradbene opreme in mehanizacije, projektanti... Ob tako velikem številu razstavljalskih prostorov moramo omeniti tudi bogat obsejemski strokovni program; strokovne delavnice, posvete, predavanja in prav posebej zanimivo za naš portal in njegove obiskovalce 6. državno tekmovanje krovcev in kleparjev.

Continue Reading

Sejem DOMOFIN

Image

Sejem DOMOFIN 17-20. 03. 2005


Končal se je tudi drugi sejem gradbeništva v tem letu.

Za razliko od ljubljanskega sejma DOM, kateri se tudi letos lahko pohvali z izredno velikim številom razstavljalcev in obiskovalcev, je sejem DOMOFIN v Celju samo žalostna slika naših pričakovanj.

Sejemska hala, ki je pogrešala obiskovalce.
  Sejemska hala, ki je pogrešala obiskovalce.

Mogoče je tako minimalnemu številu razstavljalcev in s tem obiskovalcev krivo vreme,  trenutne ugodne vremenske razmere za "stroko" (krovci, kleparji, gradbeniki...) ali pa majhna časovna razlika med sejmoma.

Continue Reading

Sejem DOMOFIN v Celju - 17-20. 03. 2005

7. mednarodni sejem gradbeništva in zaključnih del v gradbeništvu
Sejem Domofin v Celju bo letos z novo vsebino in podobo odprl svoja vrata obiskovalcem 17. 03. 2005 in bo trajal do 20. 03. 2005. Pustimo se presenetiti! Povdarek letošnjega sejma bo na »ekologiji v gradbeništvu«.
Uredništvo nastrehi.net bo prisotno tudi na sejmu v Celju. Vse »novosti« okrog dogajanja v zvezi »s strehami« boste izvedeli v reportaži s sejma na našem portalu.

Sejem DOM

 Image

Letos smo prvič profesionalno obiskali Sejem DOM v Ljubljani (8-13. 3. 2005). Kot uredništvo portala nastrehi.net smo se odločili narediti reportažo s sejma in zajeti večino proizvajalcev, izvajalcev in prodajalcev strešnih elementov, ki so prisotni na sejmu.

Foto s sejma DOM
  Foto s sejma DOM

Continue Reading